MediaWaaier was een van de eerste app ontwikkelaars in Nederland. Zo was bij MediaWaaier begin 2009 de eerste applicatie al realiteit. Daarmee hoorde MediaWaaier tot circa de eerste 25 Nederlandse ontwikkelaars daar waar er nu honderden zijn. MediaWaaier is uniek door de opgebouwde ervaring in de aparte werkwijze die we toepassen. Daarmee tellen we nu enkele jaren later nog steeds mee en kunnen wij met trots een prachtige applicatie voor u bouwen.

iPhone & iPad app ontwikkeling (iOS)

Apple biedt bedrijven en particulieren de kans om mobiele applicaties aan te bieden in haar App Store van iOS. iOS is een zeer toegankelijk besturingsysteem op iPhones en iPads. Deze apparaten zijn wereldwijd populair onder zowel jongere als oudere generaties. MediaWaaier heeft veel expertise in het bouwen van iOS applicaties. Zo bouwden wij onder andere digitale bedrijfsbrochures, digitale schoolboeken, gemeentegidsen, nieuwsapplicaties.

Android app ontwikkeling

Google biedt het Android besturingssysteem aan fabrikanten.  Android is dé grote concurrent van het grote iOS systeem van Apple. Android staat bekend om de vrijheid die ontwikkelaars hebben applicaties te ontwikkelen. Dat wil zeggen dat Android in allerlei toepassingen en omgevingen gebruikt kan worden. Het besturingssysteem wordt gebruikt door allerlei verschillende fabrikanten waaronder Samsung, HTC en LG.

iOS iBooks ontwikkeling

Het iBooks platform biedt de mogelijkheid om tekst aantrekkelijk te presenteren. Het platform maakt boeken mogelijk met video’s, interactieve foto’s en allerlei andere moderne mogelijkheden. MediaWaaier heeft reeds vele bedrijven en organisaties geholpen met het optimaal benutten van de mogelijkheden van iBooks. Wilt u bijvoorbeeld een interactief leesboek of een interactieve bedrijfsbrochure? Dan bent u zeker bij MediaWaaier bij het juiste adres!

Offerte aanvragen?

Vragen?

Ga naar onze contactpagina of laat ons direct terugbellen.

Uw Naam (verplicht)

Uw Bedrijf

Your Telefoonnummer (required)

Notities